Η Amy Winehouse ήταν νεκρή στο κρεβάτι της για έξι ώρες

Σοκάρει η είδηση ότι για τουλάχιστον έξι ώρες η Amy Winehouse ήταν νεκρή στο κρεβάτι της προτού την ανακαλύψει ο σωματοφύλακας της, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η 27χρονη όπως γράφει η Sun, στις 10:00 το πρωί είπε στους άνδρες της ασφάλειάς της ότι αισθάνεται πολύ κουρασμένη. Γύρω στις 16:00 το απόγευμα...κι ενώ η Amy δεν είχε ξυπνήσει ακόμη, ανήσυχος ο σωματοφύλακας της Andrew Morris ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρά της για να δει πώς είναι. Όταν την πλησίασε είδε πως δεν ανέπνεε. Αμέσως κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και οι νοσηλευτές που έφθασαν απλώς διέγνωσαν τον θάνατό της.
Εντύπωση ακόμα προκαλεί πως στο σπίτι της τραγουδίστριας δεν βρέθηκαν ναρκωτικά αλλά ούτε και κάποια αντικείμενα που να δείχνουν ότι έκανε χρήση εκείνη την ημέρα.
Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ ο γιατρός της είχε επισκεφθεί τη νεαρή τραγουδίστρια και κατά την ιατρική εξέταση την είχε βρει σε καλή κατάσταση. 
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun» που επικαλείται πηγή κοντά στον γιατρό, ήταν πολύ χαρούμενος για την κατάσταση της υγείας της. «Ο ίδιος ήταν χαρούμενος πολύ. Η Amy ήταν πολύ καλά και καθαρή μάλιστα τόσο από ποτό όσο και από ναρκωτικές ουσίες. Σε λιγότερο όμως από 24 ώρες βρέθηκε νεκρή. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έφταιξε».
Τον τελευταίο καιρό η υγεία της είχε κλονιστεί ιδιαίτερα, καθώς προσπαθούσε να καταπολεμήσει την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το ποτό.
Μετά την ακύρωση των συναυλιών της λόγω της κακής απόδοσής της, βρέθηκε λιπόθυμη σε στενό του Λονδίνου και διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Τα νεύρα της είχαν κλονιστεί, ενώ συχνά ήταν τα τσεκ απ που υφίστατο για να διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασής της. 

Blake: «Τα δάκρυά μου δεν θα στεγνώσουν ποτέ»
Παράλληλα ο πρώην σύζυγος της ο οποίος λέγεται πως την μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών ο Blake Fielder-Civil, ήταν συντριμμένος όταν έμαθε από μέσα από την φυλακή στην οποία είναι για ληστείες ότι η Amy πέθανε. «Είμαι απαρηγόρητος, τα δάκρυά μου δεν θα στεγνώσουν ποτέ. Δεν θα νιώσω ποτέ την αγάπη που ένιωσα για εκείνη».
Οι εργαζόμενοι στις φυλακές του Leeds έχουν οδηγίες να επιβλέπουν το πώς είναι ο Blake, μετά και την είδηση του χαμού της. Πάντως η ίδια λίγες μέρες πριν είχε πει πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να την σώσει. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai