U2: Προετοιμασίες στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία της χρονιάς

Τέσσερις ημέρες απομένουν για την μεγάλη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το στήσιμο της εντυπωσιακής σκηνής για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Πάνω από...50 νταλίκες μετέφεραν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ λιγοστά είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει.

Η «360o Tour» στηρίζεται σε μια ανεπανάληπτη σκηνική κατασκευή, με άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές του σταδίου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Με το κυλινδρικό σύστημα βίντεο, την τεράστια σκηνή, τις περιστρεφόμενες γέφυρες και, φυσικά, το πάθος των U2, το σόου αναμένεται εντυπωσιακό και ανεπανάληπτο.

Όπως είπε στο Star η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας, θα δούμε την εντυπωσιακότερη σκηνή που έχει στηθεί ποτέ, καθώς έχει ύψος περίπου 45 μέτρων και αποτελείται από 1 εκατομμύριο κομμάτια!

Οι θρύλοι της ροκ θα φτάσουν στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής με ιδιωτική πτήση και στις 21:00 της ίδιας μέρας θα ανέβουν στη σκηνή.

Εκτός από τις «κλασσικές» επιτυχίες τους, ο Μπόνο και η παρέα του θα παρουσιάσουν και κομμάτια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, την 12η κατά σειρά, με τίτλο «No Line On The Horizon».

Όσοι δεν έχετε εξασφαλίσει μια θέση στο ΟΑΚΑ σπεύσατε, καθώς λίγα είναι τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει. Διαθέσιμα είναι τα εισιτήρια των 65 ευρώ (αρένα) των 100 και 165 ευρώ (κερκίδες), αλλά και των VIP(330 ευρώ).

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία της TicketHouse (Πανεπιστημίου 42, Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 - 21:00) και μέσω της ιστοσελίδας ticketpro.gr, ενώ εκδοτήρια αναμένεται να λειτουργούν και την ημέρα της συναυλίας στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai