rihanna.jpg RIHANNA image by DANII_123_11

Μετά την Τζένιφερ Λόπεζ και την Αναστάζια, η Rihanna δέχτηκε πρόσκληση να τραγουδήσει στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, αλλά, όπως όλα δείχνουν, κι εκείνη...θα απαντήσει σε αυτούς που την προσκάλεσαν με ένα ηχηρό «όχι»! Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος Αθαν. Τσιμπίδης εκπροσωπώντας την «Κίνηση προσφύγων και εκτοπισμένων μανάδων της Κύπρου» έστειλε αναλυτική επιστολή στον μάνατζερ της τραγουδίστριας εξηγώντας του πώς έχει η κατάσταση στα κατεχόμενα του νησιού και ζητώντας του να μην πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία σε ένα «ψευδοκράτος», όπως έγινε τελικά και με την περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ.

Σύμφωνα με την αγγλόφωνη τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Cyprus Today», ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας Γιλμάζ Μπεκτάς -ετοιμάζει μεγάλη τουριστική μονάδα στην κατεχόμενη Κερύνεια, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Επίκτητου- προσκάλεσε τη Ριάνα να παραστεί στα εγκαίνια των κατασκευαστικών εργασιών του ξενοδοχείου του, που θα γίνουν στα μέσα Σεπτεμβρίου και παράλληλα να δώσει συναυλία σε χώρο της τουρκοκρατούμενης Κύπρου.

Οπως λέγεται, ο Μπεκτάς πρόκειται να κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο-κολοσσό, του τύπου «Burj Al Arab» στο Ντουμπάι-, το οποίο θα ονομαστεί «Fashion Castle Hotel». Ο επιχειρηματίας δεν επέλεξε τυχαία τη λέξη «Fashion» για την ονομασία του εν λόγω ξενοδοχείου, αφού έχει τα δικαιώματα του γνωστού καναλιού Fashion TV σε Τουρκία και Ισπανία. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει σκοπό να προβάλει τη συναυλία της Ριάνα στα Κατεχόμενα και από το Fashion TV, όχι μόνο στις δύο χώρες που εκπροσωπεί αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, όπου εκπέμπει το κανάλι.

Στην επιστολή του Αθαν. Τσιμπίδη προς τον μάνατζερ της Ριάνα γίνεται εκτενής αναφορά στο τι ακριβώς συμβαίνει στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Με γλαφυρό ύφος ο διακεκριμένος δικηγόρος αποκαλεί την περιοχή «τουρκική Γάζα» και χαρακτηρίζει το όλο θέμα με τις προσκλήσεις της Τζένιφερ Λόπεζ και της Ριάνα «σκοτεινή ιστορία»… Σύμφωνα με όσα γράφει ο τουρκοκυπριακός Τύπος, μαζί με τη Ριάνα έχει προσκληθεί και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai