Υστερία για την πρεμιέρα του "Twilight"

Μαύρο... ήταν το -παραδοσιακά κόκκινο- χαλί που στρώθηκε στο Nokia Theatre του Λος Αντζελες για την πρεμιέρα της ταινίας «The Twilight Saga: Eclipse!» Οι φανατικοί της γνωστής σειράς βιβλίων της Στέφανι Μέγιερ είχαν στήσει κοντά στον κινηματογράφο σκηνές από το προηγούμενο βράδυ για να μη χάσουν καμία από τις προσελεύσεις επωνύμων. Μάλιστα, ήταν τόση... η ανυπομονησία τους που ξέσπασαν σε εκκωφαντικές κραυγές όταν είδαν τους πρωταγωνιστές Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ και Τέιλορ Λότνερ. 
Ο Πάτινσον, που φορούσε ένα κόκκινο κοστούμι Gucci, κάθε άλλο παρά αιφνιδιασμένος δεν έδειχνε από τη λατρεία του κοινού. Εκανε, δε, μια μάλλον ουδέτερη δήλωση. «Πρέπει να δουλέψω αύριο. Θα ξυπνήσω στις 5.00 η ώρα γιατί ξεκινάμε τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας» είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο πρόσθεσε ότι «θα του λείψει όλο αυτό», εννοώντας και τις αντιδράσεις του κοινού τώρα που τελειώνει η σειρά ταινιών «Twilight». 
Αντίθετα, πιο αμήχανος παραδέχτηκε ότι ήταν ο συμπρωταγωνιστής του Τέιλορ Λότνερ μπροστά στις αντιδράσεις του κοινού. «Αγχώθηκα, πραγματικά, αγχώθηκα», είπε ο 18χρονος ηθοποιός. «Οταν είμαστε μόνο εγώ και η Κρίστεν δεν είναι καλά τα πράγματα γιατί αγχωνόμαστε και οι δύο, οπότε το μεταδίδουμε ο ένας στον άλλον. Είναι όμως απίθανο να βλέπεις μαζεμένους χιλιάδες θαυμαστές» πρόσθεσε. 
Οσο για την Κρίστεν, αποφάσισε να αλλάξει ενδυματολογικό στιλ. Εβγαλε τα μαύρα που φορούσε κάθε φορά στις επίσημες εμφανίσεις της και φόρεσε ένα λευκό, εξώπλατο φόρεμα Elie Saab! Αυτή τη φορά δε, έδειχνε πολύ πιο άνετη με τους θαυμαστές της. Μάλιστα, έβγαλε τα τακούνια της για να μπορεί να σταθεί περισσότερο μαζί με τους fan της και να τους υπογράψει αυτόγραφα. «Πήγα μέσα στην αίθουσα της προβολής μόνο όταν δεν άντεχα άλλο τον πόνο στα πόδια μου» εξομολογήθηκε. 
Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και η Στέφανι Μέγιερ, η γνωστή συγγραφέας της ομότιτλης σειράς βιβλίων, που ήταν ενεργά παρούσα στα γυρίσματα των ταινιών. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι «τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του να γράφεις ολομόναχη σ’ ένα ήσυχο δωμάτιο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai