LaToya Jackson: "Ο Michael δολοφονήθηκε"

«Ο Michael δολοφονήθηκε επειδή άξιζε πολύ περισσότερα νεκρός παρά ζωντανός», υποστήριξε η αδελφή του Michael Jackson, LaToya, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο GMTV και συνέχισε «Δολοφονήθηκε για τον κατάλογο της δισκογραφίας του και αυτοί το ήξεραν αυτό».
Σύμφωνα με άρθρο του Billboard Magazine, από την ημέρα του θανάτου,... του Βασιλιά της ποπ, η οικογένειά του και όσοι έχουν πνευματικά δικαιώματα στα έργα του, έχουν κερδίσει συνολικά 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα δυνατό χαστούκι, όχι μόνο στον Michael αλλά και σε όλη την οικογένεια. Είναι εντελώς άδικο, είναι λάθος και δεν ήταν ατύχημα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολία. Από την ημέρα που έμαθα ότι ο Michael δεν είναι πια μαζί μας, όταν η μητέρα μου ούρλιαξε ότι είναι νεκρός στο τηλέφωνο, απλά ρώτησα Ποιος το έκανε;», δήλωσε η LaToya.
Αλλά και ο αδερφός του Μ. Jackson, Jermaine, μίλησε στο BBC World Service λίγες ημέρες πριν από το μνημόσυνο του popstar.
«Η ζωή υπήρξε σκληρή με την οικογένειά μου. Ποτέ δε θα ξεπεράσουμε το θάνατο του. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα, απλά μαθαίνουμε να ζούμε με την απουσία του Michael».
Ο Jermaine αναρωτήθηκε επίσης γιατί ο Michael έχει τόσο θετική ανταπόκριση τώρα από ανθρώπους, οι οποίοι όταν εκείνος ζούσαν δεν τον αντιμετώπιζαν με τον καλύτερο τρόπο. «Η αγάπη που δίνουν στον αδερφό μου τώρα που είναι νεκρός είναι η αγάπη που θα έπρεπε να του έδειχναν όταν ήταν ζωντανός», είπε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai